Kom igång

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss – antingen via telefon, mail, eller genom att fylla i dina kontaktuppgifter så återkopplar vi inom en arbetsdag. Vill du få direkt kontakt med någon av våra konsulter hittar du kontaktuppgifter under våra medarbetare.

Vi ser fram emot att höra från dig!

0200-456 526

hej@redovisningskompaniet.se

Kontakta oss
Villkor

Vanliga frågor

Att outsourca ekonomin till en auktoriserad redovisningsbyrå är en bra investering att göra som företag. Fel i redovisningen kan bli dyrt i längden och om man inte har rätt kompetens rekommenderar vi alltid att låta en auktoriserad byrå sköta redovisningen så att det fungerar felfritt. Företaget har dessutom alltid en bra översikt över ekonomin samtidigt som ni kan fokusera på att driva och utveckla er egen verksamhet. 

Att samarbeta med en digital byrå underlättar redovisningsarbetet avsevärt. Vi håller de flesta möten digitalt (men träffas gärna över en kaffe eller lunch också!) och en stor del av kommunikationen sker via mail och telefon vilket gör att vi bibehåller den personliga kontakten och kunderna sparar restid.
Bokföringsunderlagen lämnas in digitalt, via integrationer mellan våra system och genom att fakturor och kvitton skickas in till våra system.

Det kan låta som ett omfattande arbete att behöva byta byrå, men det fungerar smidigt och kräver inte mycket från dig som kund, då det mesta kan skötas genom kontakt med den tidigare byrån. Det som du som kund behöver tänka över är vilka behov ni har samt vad som fungerat bra och mindre bra i det tidigare samarbetet. 

Fyll i era kontaktuppgifter ovan, så kontaktar vi er inom några timmar för att sedan kunna skicka en offert. 

Som kund hos oss behöver vi tydliggöra vad du förväntar dig av samarbetet och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Ett annat ansvar som följer med företagandet är att lämna in underlag i tid för att slippa onödiga avgifter. När vi har fått igång ett väl fungerande samarbete krävs det utöver det minimalt med arbete då vi håller koll på alla deadlines och att allt som lämnas in är korrekt.

Vi är säkra på att vi kan tillföra mycket i ett kundsamarbete. Förutom vår kompetens inom redovisning har vi stort fokus på effektivitet och service. Våra kunder berättar ofta hur nöjda de är med våra tjänster och vi är väldigt dedikerade i att få våra kunder att lyckas och nå sina mål. Med oss som byrå får du en trygg och effektiv hantering av ekonomin!