Tjänst

Bokslut

Vi gör löpande avstämningar för att garantera att siffrorna är väl uppdaterade och för större bolag upprättar vi utöver årsbokslut även månads- och kvartalsbokslut. 

Vid årsbokslutet gör vi en kvalitetskontroll och tar tillsammans med kunden beslut gällande till exempel periodiseringar, lön och utdelning. Vi upprättar skatteberäkningar och upprättar sedan inkomstdeklaration, årsredovisning & K10-blankett för dig som ägare. 

Vi ser till att handlingarna skickas in till rätt myndighet vid rätt tidpunkt.

Kom igång

Så blir du kund hos oss

Fyll i dina kontaktuppgifter och välj hur du vill bli kontaktad. Vi hör av oss till dig inom 24 timmar för att boka in ett första möte.

INFORMATION

Varför behöver du anlita en redovisningsbyrå?

Att outsourca ekonomin till en auktoriserad redovisningsbyrå är en bra investering att göra som företag. Fel i redovisningen kan bli dyrt i längden och om man inte har rätt kompetens rekommenderar vi alltid att låta en auktoriserad byrå sköta redovisningen så att det fungerar felfritt. Företaget har dessutom alltid en bra översikt över ekonomin samtidigt som ni kan fokusera på att driva och utveckla er egen verksamhet.

Frågor och svar

Vanliga frågor om Redovisning

Att samarbeta med en digital byrå underlättar redovisningsarbetet avsevärt. Vi håller alla möten digitalt och en stor del av kommunikationen sker via mail och telefon vilket gör att vi bibehåller den personliga kontakten och sparar restid.
Bokföringsunderlagen lämnas in digitalt, via integrationer mellan våra system och genom att fakturor och kvitton skickas in till våra system.

Fyll i era kontaktuppgifter ovan, så kontaktar vi er inom några timmar för att sedan kunna skicka en offert.

Att samarbeta med en digital byrå underlättar redovisningsarbetet avsevärt. Vi håller de flesta möten digitalt (men träffas gärna över en kaffe eller lunch också!) och en stor del av kommunikationen sker via mail och telefon vilket gör att vi bibehåller den personliga kontakten och kunderna sparar restid.
Bokföringsunderlagen lämnas in digitalt, via integrationer mellan våra system och genom att fakturor och kvitton skickas in till våra system.